Cinc detinguts d'una mateixa família en l'operació policial contra la venda al detall de drogues a Amposta

Agents de la policia espanyola van decomissar onze grams de cocaïna i tres grams de substància de tall en els escorcolls a dos habitatges de la ciutat aquest dijous

17 noviembre 2017 10:46 | Actualizado a 19 noviembre 2017 18:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'operació policial contra el tràfic de drogues a Amposta d'aquest dijous al matí es va saldar, finalment, amb cinc detinguts. Tots ells formen part d'un mateix clan familiar que es dedicava, presumptament, a la venda al detall de cocaïna des de diferents immobles de la ciutat.

La policia espanyola va escorcollar dos habitatges, als carrers Cànovas i Terol de la capital del Montsià, que eren utilitzats suposadament pels detinguts per aquesta activitat. Al seu interior hi van trobar onze grams de cocaïna i tres grams més de substància per tallar la droga. En l'operació, iniciada conjuntament amb la policia local d'Amposta, que en aquesta ocasió es va limitar a tasques d'ordenació del trànsit, va ser conduïda principalment per agents de la comissaria del cos estatal a Tortosa. De fet, no era el primer cop que els cossos policials escorcollaven algun d'aquests immobles davant les sospites que s'hi traficava amb droga.

Comentarios
Multimedia Diari