Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Cinta Espuny presidirà el partit dels demòcrates a l'Ebre

L’equip d’Espuny estarà format per 12 persones d’arreu del territori

R.REGOLF

Whatsapp
Cinta Espuny i el seu equip.

Cinta Espuny i el seu equip.

Cinta Espuny és la nova presidenta del Partit Demòcrata a l’Ebre, així ho van decidir per unanimitat les persones associades al partit en una assemblea, divendres al vespre.

Per la seva part, Espuny va comprometre’s «a escoltar i a treballar incansablement al costat de tots els associats i millorar la comunicació per tal d’enfortir el partit a les Terres de l’Ebre». En aquesta línia la nova presidenta també es va mostrar determinada a «seguir treballant de forma cohesionada i coordinada a favor de les persones i el territori ebrenc».

Cinta Espuny estrena candidatura amb un equip transversal i paritari, que compta amb 12 representants de tot el territori. D’aquesta manera, durant el càrrec l’acompanyaran polítics com Carme Valls de Tortosa; Carles Luz de Gandesa; Ferran Bladé de Móra la Nova o René Gonel, de Masdenverge, entre d’altres.

«Volem reivindicar aquells aspectes positius i potencials del territori però també detectar mancances i preocupacions de la gent de l’Ebre», manifestava Espuny. Durant l’acte, la nova presidenta també va anunciar un congrés transversal per tal de potenciar les Terres de l’Ebre.

Temas

Comentarios

Lea También