Cinta Espuny presidirà el partit dels demòcrates a l'Ebre

L’equip d’Espuny estarà format per 12 persones d’arreu del territori

17 febrero 2020 10:00 | Actualizado a 17 febrero 2020 14:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Cinta Espuny és la nova presidenta del Partit Demòcrata a l’Ebre, així ho van decidir per unanimitat les persones associades al partit en una assemblea, divendres al vespre.

Per la seva part, Espuny va comprometre’s «a escoltar i a treballar incansablement al costat de tots els associats i millorar la comunicació per tal d’enfortir el partit a les Terres de l’Ebre». En aquesta línia la nova presidenta també es va mostrar determinada a «seguir treballant de forma cohesionada i coordinada a favor de les persones i el territori ebrenc».

Cinta Espuny estrena candidatura amb un equip transversal i paritari, que compta amb 12 representants de tot el territori. D’aquesta manera, durant el càrrec l’acompanyaran polítics com Carme Valls de Tortosa; Carles Luz de Gandesa; Ferran Bladé de Móra la Nova o René Gonel, de Masdenverge, entre d’altres.

«Volem reivindicar aquells aspectes positius i potencials del territori però també detectar mancances i preocupacions de la gent de l’Ebre», manifestava Espuny. Durant l’acte, la nova presidenta també va anunciar un congrés transversal per tal de potenciar les Terres de l’Ebre.

Comentarios
Multimedia Diari