Col·laboracions a Tortosa per lluitar contra la pobresa infantil

L’Arxiconfraria de la Cinta i l’Obra Social “la Caixa” signen un conveni per ajudar a les famílies amb infants en risc d’exclusió social

26 julio 2018 09:39 | Actualizado a 26 julio 2018 09:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Obra Social «la Caixa» ha realitzat una aportació de 10.000 euros que es destinaran a infants en risc d’exclusió social. El director territorial de CaixaBank, Jaume Massana, i el primer Majordom de la Reial Arxiconfraria Nostra Senyora de la Cinta, Javier Colina, es van reunir ahir al matí a la Capella de la Cinta de la Catedral de Tortosa per signar un conveni de col·laboració per impulsar la campanya «2018 Any de la Cooperació i la Solidaritat». 

La iniciativa, que vetlla per combatre la pobresa infantil a la ciutat de Tortosa, ofereix diferents ajudes a famílies amb infants en risc d’exclusió social, com: beques escolars, beques menjador, ajudes per a pagar el subministrament elèctric o beques per a adquirir productes de farmàcia.
«Em sembla molt important que les entitats socials sumen esforços i treballen en xarxa amb els altres agents del territori per donar una resposta a les necessitats dels infants», ha apuntat el director territorial de CaixaBank en referència al fet que l’Arxiconfraria treballa juntament amb entitats com Creu Roja. 

Des de fa uns mesos, l’Arxiconfraria de la Cinta treballa per publicitar la campanya entre diferents empreses i comerços de la comarca. A hores d’ara, i en un període de tres mesos, han aconseguit  recaptar 11.000 euros, dels quals gairebé un 75% ja s’ha atorgat a entitats amb finalitats socials. 

Per altra banda, el Programa CaixaProinfancia, que disposa de 14 entitats col·laboradores a les Terres de l’Ebre i al Camp de Tarragona, ha pogut ajudar fins a  280 menors de la província de Tarragona, dels quals 96 són nens i nenes de Tortosa. 

Aquest programa de «la Caixa» també vetlla per facilitar a les famílies amb menys recursos l’accés a béns bàsics com són l’alimentació, els productes d’higiene, l’equipament escolar o ulleres i audiòfons per a ajudar en la integració dels més petits.

Comentarios
Multimedia Diari