Comença la desena edició del cicle de conferències «Biografies ampostines»

Arrenquen el proper 15 d'abril amb Anna Accensi

10 abril 2021 09:30 | Actualizado a 10 abril 2021 09:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Per desè any consecutiu, el Campus extens de la URV a Amposta, el Museu de les Terres de l’Ebre i l’Ajuntament d’Amposta, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, presenten una nova edició del cicle de conferències «Biografies Ampostines» amb l’objectiu de recuperar i divulgar les vivències i els treballs realitzats per persones vinculades a la ciutat d’Amposta.

Com cada any, el cicle consta de quatre biografies i inclou personatges que han destacat en la història més recent de la població i que han esdevingut i esdevenen un referent per a les generacions actuals. Les conferències seran gratuïtes i començaran el dia 15 d’abril amb la figura de la remera Anna Accensi a càrrec de Cinto Accensi Abella. La següent cita serà el 22 d’abril a càrrec de Vincent Fibla que parlarà de Manel Margalef, el director del Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona i el 29 d’abril, Anton Pujol Bertran presentarà una ponència sobre el Dr. Tomàs Pujol Font. El cicle tancarà el 6 maig amb una conferència la voltant de la família España a càrrec d’Antoni Espanya.

Enguany, degut a la situació sanitària, l’aforament estarà limitat a 50 persones que tindran accés per estricte ordre d’arribada.

Comentarios
Multimedia Diari