Comencen les obres a l'N-420 entre Móra d'Ebre i Falset

La previsió és que les obres tinguen una durada de sis mesos. Ja han senyalitzat el tram per no circulara més de 60 km/h

19 mayo 2017 18:59 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Aquesta setmana han començat les obres a la carretera N-420 entre Móra d’Ebre i Falset. Les actuacions han de servir per millorar l’estat del tram de 20 quilòmetres (entre els punts quilomè- trics 820 i 840) que separa les dues poblacions. La previsió és que les obres tinguen una durada de 6 mesos.

Aquestes obres han estat una històrica reivindicació per part d’institucions i ajuntaments de les comarques del Priorat, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Així ho valora l’alcalde de Móra la Nova, Francesc Moliner. «Amb la carretera sempre faig un paral·lelisme amb la línia de tren R15: estava molt degradada, s’havia reduït la velocitat, s’havia d’anar a 80 km/h i el ferm estava en molt mal estat, era un desastre. Necessitàvem una millora de fa molts anys i hem hagut d’esperar que siguen eleccions».

L’alcalde recorda que les obres ja s’havien d’iniciar el passat abril i que finalment ha sigut just abans de l’estiu. «Ara el que esperem és que no es queden a mitges, això és el que ens fa por; a les Terres de l’Ebre som experts en què les obres de l’Estat es queden sense pressupost», comenta. La carretera ara està senyalitzada per no superar els 60 km/h

L’inici de les obres arriba després que l’any passat la Direcció General de Carreteres adjudiqués els treballs a l’empresa CHM Obras e Infraestructuras SA, per un valor de 4.898.194,18 euros. De fet, aquest import és gairebé un 40% inferior al pressupost base de licitació de les obres, que ascendia a 8.189.590,66 euros.

Comentarios
Multimedia Diari