Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Comencen les obres a l'N-420 entre Móra d'Ebre i Falset

La previsió és que les obres tinguen una durada de sis mesos. Ja han senyalitzat el tram per no circulara més de 60 km/h

Marina Pallás

Whatsapp
Imatge de la senyalització viària al tram afectat, ahir. Foto: Joan Revillas

Imatge de la senyalització viària al tram afectat, ahir. Foto: Joan Revillas

Aquesta setmana han començat les obres a la carretera N-420 entre Móra d’Ebre i Falset. Les actuacions han de servir per millorar l’estat del tram de 20 quilòmetres (entre els punts quilomè- trics 820 i 840) que separa les dues poblacions. La previsió és que les obres tinguen una durada de 6 mesos.

Aquestes obres han estat una històrica reivindicació per part d’institucions i ajuntaments de les comarques del Priorat, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Així ho valora l’alcalde de Móra la Nova, Francesc Moliner. «Amb la carretera sempre faig un paral·lelisme amb la línia de tren R15: estava molt degradada, s’havia reduït la velocitat, s’havia d’anar a 80 km/h i el ferm estava en molt mal estat, era un desastre. Necessitàvem una millora de fa molts anys i hem hagut d’esperar que siguen eleccions».

L’alcalde recorda que les obres ja s’havien d’iniciar el passat abril i que finalment ha sigut just abans de l’estiu. «Ara el que esperem és que no es queden a mitges, això és el que ens fa por; a les Terres de l’Ebre som experts en què les obres de l’Estat es queden sense pressupost», comenta. La carretera ara està senyalitzada per no superar els 60 km/h

L’inici de les obres arriba després que l’any passat la Direcció General de Carreteres adjudiqués els treballs a l’empresa CHM Obras e Infraestructuras SA, per un valor de 4.898.194,18 euros. De fet, aquest import és gairebé un 40% inferior al pressupost base de licitació de les obres, que ascendia a 8.189.590,66 euros.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También