Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Comencen les obres de millora de l'Escola Lluís Viñas de Móra d'Ebre

Aquesta reforma és una reclamació històrica del municipi

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Aj de Móra d'Ebre

FOTO: Aj de Móra d'Ebre

Aquest dilluns, 19 de febrer, amb la presència de l’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, s’han iniciat les obres de reforma i adequació de l’Escola Lluís Viñas i Viñolas, amb la signatura de l’acta de replanteig per part dels Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, la direcció facultativa de l’obra, l’empresa adjudicatària, MJ Gruas, i l’Ajuntament de Móra d’Ebre, representat per l’alcalde.

Aquesta reforma és una reclamació històrica del municipi, ja que a les instal·lacions de l’Escola Lluís Viñas i Viñolas, construïda al voltant de l’any 1940, i que ja ha patit dues ampliacions parcials l’any 1980 i l’any 2013, li calia una intervenció en profunditat per posar-la al dia.

La intervenció té dues actuacions ben diferenciades. Per una banda, es substituirà tota la fusteria d’alumini, es reformaran els espais interiors de l’edifici original i més antic de l’escola per a millorar-ne el funcionament i adequar-ne la distribució d’espais.

També es donarà compliment dels requisits d’accessibilitat i es renovaran les instal·lacions obsoletes.Per altra banda, es farà una petita ampliació, en el mateix edifici original, per tal d’encabir-hi els lavabos, les aules exteriors i el porxo per els més petits, i es millorarà l'accés a les zones de joc.

Les obres tenen un cost de projecte d’1.259.192,55€ i un termini d'execució de 14 mesos, amb previsió de finalització a l'abril del 2020. Durant l'execució de les obres, la direcció del centre i l’Ajuntament de Móra d’Ebre han convingut redistribuir els espais interiors de l’equipament per tal que l’afectació als alumnes sigui mínima.

Temas

Comentarios