Compren les naus d’Antaix per instal·lar a Amposta un centre logístic de roba infantil

Un empresari del País Valencià adquireix les instal·lacions per arrendar-les a l'empresa ampostina Nath

27 enero 2021 18:11 | Actualizado a 27 enero 2021 18:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un empresari del País Valencià ha adquirit les naus de l’empresa Coenia, SA –Antaix- al polígon de l’Oriola d’Amposta. Situades en una parcel·la de 52.000 metres quadrats de superfície i 25.000 metres quadrats d’instal·lacions industrials dividides en dos naus de 12.500 metres quadrats cadascuna, la nova propietat té previst arrendar aquestes instal·lacions a l’empresa ampostina Nath, que recentment s’ha fet càrrec de marques de roba infantil com TUC TUC, TCN, Ory o Canada House. La societat vol ampliar l’activitat i les instal·lacions que té actualment creant una base logística del sector tèxtil. 
L’operació, de la qual no ha transcendit l’import, permetrà a l’Ajuntament d’Amposta recuperar 378.000 euros de deute pels impostos pendents.
Segons ha explicat l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, l’activitat anunciada es posarà en marxa immediatament i les previsions són de generar a mig termini uns 100 llocs de treball i una inversió de diversos milions d’euros. Segons ha apuntat, l’operació ha estat llarga i complexa i ha comptat amb la col·laboració dels Departaments d’Economia i d’Empresa de la Generalitat.  «La posada en funcionament d’aquest actiu ha estat prioritària per al govern d’Amposta ja que estem convençuts que suposarà un avanç en la dinamització del Polígon que els darrers anys ja ha vist incrementada la seva ocupació», remarca l’alcalde. 

Comentarios
Multimedia Diari