Concert solidari pels aiguats a Alcanar amb artistes de renom

Aquest dissabte actuaran Joan Rovira, Miquel del Roig, Pepet i Marieta, Buhos, Porto Bello, Suu i Zebrass

01 diciembre 2021 11:06 | Actualizado a 01 diciembre 2021 11:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La plataforma Monsortirem prepara un gran concert solidari per aquest dissabte amb artistes de renom. Tot plegat per recaptar fons per ajudar els damnificats dels aiguats del passat 1 de setembre, que van afectar especialment Alcanar, les Cases d’Alcanar i Alcanar Platja.
El concert tindrà lloc el pròxim 4 de desembre, al passeig del Marjal de les Cases, a partir de les 17.30 hores, i inclou un cartell de diferents artistes, tant del territori com del país.

«Hem treballat intensament per a poder reunir a tots aquests grups i cantants, pensem que cadascun d’ells aporta molta riquesa al cartell, cadascú amb el seu estil, però tots són de renom», ha explicat Rosa Raga, una de les portaveus de #Monsortirem. «Estem il·lusionats perquè creiem que ha quedat un bon cartell i esperem que siga un èxit».

En concret hi actuaran Joan Rovira, Miquel del Roig, Pepet i Marieta, Buhos, Porto Bello, Suu i Zebrass. Un conjunt variat que pot apropar públic i gustos de tot tipus. «Estem molt contents amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcanar, que ha ajudat molt en l’organització del concert», valora Raga.

Amb els fons recaptats, s’ajudarà els damnificats pels aiguats. «Vam obtenir mobles per a deu famílies per part de l’empresa Kave Home, però falten neveres i altres equipaments per a persones que s’han quedat sense res. Els fons podran ajudar aquestes persones. També els casos on l’assegurança de la casa no els ha cobert els costos. Ho farem amb valoració i total transparència, treballant conjuntament amb Càritas», expressa Raga. 

La plataforma ja va organitzar fa uns dies un partit solidari amb el RCD Espanyol B i aviat anunciarà un altre amb la Selecció Catalana Amateur Femenina i la Selecció de les Terres de l’Ebre Femenina, un amb els veterans del Barça i un altre amb el Nàstic de Tarragona.
Les entrades del concert de dissabte ja es poden adquirir al portal Ebretiquet i a diversos comerços, com al Club Serramar i Bahia Mar (Alcanar Platja), l’estanc o la Granja Forn de les Cases, i les botigues Món Menut, Nerea Crios, Papereria Ramon i bar Moreno d’Alcanar, entre d’altres.
 

Comentarios
Multimedia Diari