Condecoren els cossos d'emergència de l'accident d'autobús a Freginals

Puigdemont entrega 23 medalles d'honor, 24 felicitacions i 13 mencions per la seva actuació durant el gravíssim accident

19 mayo 2017 16:02 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va entregar divendres en un acte a Figueres medalles d’honor al personal que va actuar en l’accident de l’autobús a Freginals, en el qual van morir 13 estudiants d’Erasmus.

Puigdemont va agrair la professionalitat dels bombers, policies locals, mossos d’esquadra i el personal del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) en donar resposta a unes famílies «que estaven trencades». Als cossos que van participar en l’accident de Freginals se’ls ha atorgat a títol col·lectiu 23 medalles d’honor, 24 felicitacions i 13 mencions honorífiques.

Els condecorats han estat els bombers que van intervenir en el servei (dels parcs d’Amposta, l’Ametlla de Mar, Ascó, Gandesa, Tortosa, Ulldecona, Falset i Reus), personal de la Regió d’Emergències de Terres de l’Ebre, operadors del Control Central de la RE de Terres de l’Ebre, personal del GEM (Grup d’Emergències Mèdiques) i d’altres cossos, com ara el SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques), Mossos d’Esquadra, Policies Locals de d’Amposta, Ulldecona i Tortosa, Direcció General de Protecció Civil, Creu Roja, Vigilància de la Salut i el gabinet de comunicació del Departament d’Interior.

El reconeixement s’atorgà en el marc de la festa patronal dels Bombers, en la qual es van lliurar un total 365 medalles, 43 esments honorífics, 41 felicitacions i 30 medalles d’honor a serveis excepcionals.

Puigdemont va destacar que els Bombers «han de continuar sent un cos modern i preparat per afrontar els reptes del segle XXI en la gestió de tot tipus de desafiaments, particularment els incendis forestals»

Comentarios
Multimedia Diari