Condemnada per agredir el director i el cap d’estudis de l’IES Joaquim Bau

Abans ja va tenir un altercat amb professors del centre perquè volia entrar a classe a veure el seu fill

26 agosto 2017 08:56 | Actualizado a 10 noviembre 2017 09:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Secció Segona de l’Audiència Provincial de Tarragona ha rebaixat a la meitat –ha imposat mig any de presó– la pena inicialment fixada pel Jutjat Penal 1 de Tortosa a una dona que va increpar al cap d’estudis i va intentar agredir al director de l’Institut Joaquim Bau de Tortosa. La dona està acusada d’un delicte d’atemptat contra l’autoritat.

La sentència recull que a les vuit del matí del 16 de novembre de 2015, l’acusada es va dirigir a l’Institut Joaquim Bau de Tortosa, situat a l’avinguda de l’Estadi.

Primer va tenir un altercat amb els professors del centre, perquè volia entrar a les classes a veure el seu fill i se li va impedir el pas. Llavors es va dirigir al cap d’estudis i el va increpar, dient-li que li trencaria les ulleres i l’insultà. També es va dirigir al director i els va increpar als dos i fins i tot va intentar agredir-los.

En el recurs d’apel·lació, l’advocat de la dona es queixa que el jutge només va tenir en compte les declaracions dels docents, sense tenir un compte una possible animadversió dels docents, ja que podrien haver solucionat tot sense arribar a judici. 

També negava que la dona estigués nerviosa quan van passar els fets ni que portés un ganivet a la bossa. També va dir que no havia quedat provat que la dona hagués agredit, atacat o intimidat greument els responsables del centre, sinó que només es negà a marxar de l’institut. També va dir que desconeixia la condició de director i cap d’estudis dels denunciants.

L’Audiència recorda que la declaració dels docents ve avalada per la dels policies que van estar presents a la part final de l’episodi denunciat. Van afegir que la dona estava agressiva i que no parava d’insultar els docents.

Comentarios
Multimedia Diari