Más de Ebre

Condemnat a 8 anys per violar una menor a Amposta

Els fets van ocórrer a les dependències d’un kebab de la capital del Montsià

Àngel Juanpere

Whatsapp
FOTO: DT

FOTO: DT

Un home que va violar una jove de 13 anys en un kebab d’Amposta ha estat condemnat a vuit anys de presó per un delicte d’abús sexual. Durant 10 anys, el processat no podrà comunicar-se ni acostar-se a menys de 500 metres de la víctima. Quan surti de presó, a més, estarà cinc anys en llibertat vigilada. Finalment, haurà d’indemnitzar la víctima amb 15.000 euros en concepte de dany moral.

Així ho recull la sentència dictada per la Secció Quarta de l’Audiència Provincial de Tarragona. Els magistrats han considerat provat que el 13 de març de 2016 la jove va anar a un kebab d’Amposta. Va mantenir una breu conversa amb l’acusat. Aquest li va preguntar si volia anar la lavabo, al que ella va respondre que no.

Posteriorment, el processat va portar la noia a un passadís que es dirigia cap a les dependències privades del local i la va començar a besar. Després la va portar a una habitació i la va pujar damunt d’una taula i li va baixar els pantalons. La va intentar violar, però ella va aconseguir pujar els pantalons i sortir corrent.

Com a conseqüència, la jove presenta una simptomatologia psicosomàtica i angoixa elevada. Segons els magistrats, el testimoni de la jove ofereix diferents aspectes que fan creïbles les seves manifestacions.

L’acusat va negar qualsevol relació sexual amb la menor. Va reconèixer que ell li va demanar el seu número de telèfon i que van mantenir converses per WhatsApp per quedar al dia següent, trobada que no es va arribar a produir. No obstant, ell li demanava perdó amb missatges el mateix dia dels fets.

Temas

Comentarios

Lea También