Condemnat a tres anys de presó per agredir sexualment la seua esposa

Els fets van ocórrer al domicili familiar de Roquetes l’any passat quan la dona es va negar a mantenir relacions sexuals amb el processat

14 diciembre 2017 10:41 | Actualizado a 15 diciembre 2017 15:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un veí de Roquetes ha estat condemnat a tres anys i un dia de presó per haver agredit sexualment la seva muller al domicili familiar de Roquetes. A més, durant sis anys té prohibit comunicar-se amb la víctima i apropar-se a menys de 300 metres d’ella o del seu domicili. Finalment, en concepte de responsabilitat civil li haurà de pagar 3.000 euros. El fiscal demanava cinc anys de presó, una ordre d’allunyament durant dotze anys i el pagament d’una indemnització de 12.000 euros. 

El processat també estava acusat pel fiscal d’un delicte de maltractament –s’enfrontava a nou mesos de presó i una altra ordre d’allunyament durant dos anys més–, però la Secció Quarta de l’Audiència Provincial de Tarragona l’ha absolt d’aquests càrrecs. La defensa demanava per tot l’absolució.

El febrer de 2014, l’acusat estava casat amb la víctima. Tenien dos fills en comú –menors d’edat– i vivien a una casa situada en una finca de Roquetes. En un immoble annex hi havia els pares d’ella.

El matí del 24 de febrer, al voltant de dos quarts de vuit, el matrimoni va despertar per anar als seus respectius llocs de treball. Quan els dos encara estaven al llit del dormitori de la parella, l’acusat va proposar a la seva muller mantenir relacions sexuals abans de marxar a treballar, a la qual cosa ella no va accedir.

Davant de la negativa de la dona, l’acusat va insistir, col·locant-se damunt d’ella. Ella va tornar a dir que «no». Va demanar al seu marit que marxés del seu damunt i la deixés aixecar del llit.

El processat es va enfadar i li va donar un cop a la cara d’ella. Aquesta va començar a cridar mentre tractava de desfer-se de l’home, que estava damunt. Ell la va agafar amb una mà, mentre que amb l’altra li va tapar la boca perquè no cridés. La dona va mossegar el dit del seu agressor. Ell feu el mateix al braç d’ella. Ell va fer fregaments de les seves parts íntimes amb la dona. Després d’aquests fets va acabar la convivència i es van divorciar.

Els magistrats, a la sentència, diuen que la dona va oferir un testimoni sense cap exageració o sobrecriminilització del relat. Aquest va ser serè i ferm quant a les circumstàncies principals dels fets, però amb pocs detalls.

Per la seva part, l’acusat va reconèixer durant el judici que es va posar damunt la seva muller, però va dir que ho feu per abraçar-la i donar-li mostres d’afecte, com solia fer cada matí. I que ella va reaccionar traient-lo del damunt i va començar a cridar.

Comentarios
Multimedia Diari