Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Confisquen 80 quilos de peix adquirits fora de la llotja

La setmana passada la Guàrdia Civil va establir un operatiu a la sortida del port pesquer de Deltebre

Maria Noche

Whatsapp
Part del peix interceptat al port de Deltebre. FOTO: Guardia Civil

Part del peix interceptat al port de Deltebre. FOTO: Guardia Civil

El Servei de Protecció de la Natura (Seprona) de la Guàrdia Civil de Sant Carles de la Ràpita va interceptar a Deltebre un vehicle que transportava 80 kg de peix que s’intentava comercialitzar fora de la llotja

Com a conseqüència dels controls i inspeccions de les activitats pesqueres que es duen a terme a la província de Tarragona, i en tenir coneixement que alguns dels pescadors desvien part del producte fora dels canals legals establerts per a la seva venda, la setmana passada, la Guàrdia Civil va establir un operatiu a la sortida del port pesquer de Deltebre. A través d’aquesta acció, es va sorprendre un veí de la localitat transportant una partida de 80 kg de peix fresc, entre altres especies, llenguado i sípia, els quals s’havien adquirit irregularment en no haver passat per la llotja ni disposar d’etiquetatge o algun altre document que acrediti la seva traçabilitat. Per aquest motiu es va procedir a aixecar acta d’infracció, per incomplir l’obligació d’emplenar els preceptius documents de control de l’activitat pesquera, que va ser remesa al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat. I els exemplars intervinguts, un cop comprovat que eren aptes per al consum, van ser entregats a un centre benèfic.

Temas

Comentarios

Lea También