Consternació a Campredó per la mort de la regidora d'ERC i el seu company en l'accident de la C-12 a Benifallet

Alexandra Domènech era regidora d'Urbanisme per Esquerra Republicana. S'havia casat feia pocs mesos amb Moisès Barea i tenien un nadó de nou mesos, que ha salvat la vida.

27 noviembre 2017 11:10 | Actualizado a 29 noviembre 2017 10:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El poble de Campredó s'ha aixecat avui amb la notícia dramàtica de la mort de dos dels seus veïns, ahir a la nit en un xoc frontal entre dos vehicles a la carretera C-12, a l'altura de Benifallet, al Baix Ebre.

Una de les víctimes és Alexandra Domènech Marqués, de 28 anys d'edat, i que ostentava el càrrec de regidora d'Urbansime i Medi Ambient en l'equip de govern d'Esquerra Republicana a l'EMDde Campredó. El seu company de govern, l'escriptor Emigdi Subirats, ha subratlllat en un missatge al seu mur de Facebook que avui el poble s'ha despertat "amb la pitjor de les notícies. Dos vides joves, amb vitalitat i ganes de viure, dos persones molt estimades, se n'han anat en un instant. El govern de Campredó ha perdut una persona estimada, jove i entusiasta. Dos famílies perden dos persones joves, que tenien tot el futur al davant. Sentim dolor immens i volem donar tota la notra estima als seus familiars i amics. Avui estem de dol! Trobarem a faltar el vostre somriure".

La Federació d'ERC a les Terres de l'Ebre també ha volgut mostra el seu condol mitjançant un missatge a Twitter.

 

 

El company d'Alexandra, mort en l'accident, és Moisès Barea, també de Campredó. Ambdós s'havien casat feia mig any, aproximadament, i tenien un nadó de nou mesos, que ha salvat la vida. Barea era conegut, entre d'altres, per la seva activitat esportiva, ja que participava en triatlons.

Amb la cadireta al seient del darrera

Fonts de la investigació apunten que el nadó estava a la cadireta col·locada al seient del darrera, segons la nova normativa, es a dir mirant a la part posterior del cotxe, circumstància que hauria ajudat a salvar-li la vida. El seu pare estava assegut al seu costat mentre que era la mare qui conduïa. El nadó va resultar ferit lleu i va ser traslladat a l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa. A més, en el sinistre també va resultar mort el conductor i únic ocupant de la furgoneta, un ciutadà francès.

Per causes que encara s'estan investigant, el cotxe i la furgoneta van topat frontalment, tallant la carretera en els dos sentits. Tot i que la hipòtesi no està confirmada oficialment, tot apunta que la furgoneta va fregar una empara i el conductor, francès, va donar un cop de volant. Això va provocar una invasió de carril i el tràgic xoc frontal entre els dos vehicles.

 

 
 
 

Comentarios
Multimedia Diari