Construiran un nou gimnàs a l’Escola Soriano Montagut d'Amposta

És una llarga demanda d’aquest centre públic, considerat d’alta complexitat, i serà sufragat a parts iguals per Educació i l’Ajuntament

17 julio 2021 06:30 | Actualizado a 17 julio 2021 06:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, ha anunciat la construcció d’un gimnàs a l’Escola Soriano Montagut d’Amposta, una obra que assumiran a parts iguals el Departament d’Educació i l’Ajuntament. Ho va dir ahir en una visita al centre educatiu, classificat com a d’alta complexitat. «Hem decidit donar resposta a una demanda de fa molts anys: la necessitat de construir un gimnàs dins d’aquesta escola, tenint en compte que es tracta d’un centre d’alta complexitat», afirmà. Així, el departament ha arribat a un acord amb l’Ajuntament per construir aquest equipament a parts iguals. «Ara activem tot el que sigui necessari perquè aquesta construcció sigui realitat en els propers anys», remarcà. El conseller es va reunir amb representants de l’Ajuntament, de l’escola Soriano Montagut i les famílies dels escolars.

Segons detallà el conseller, «algunes de les coses que s’han après durant la pandèmia han arribat per quedar-se. Hem de ser capaços d’anar desplegant aquest projecte de transformació educativa a tots els centres educatius, i això ha d’anar sempre acompanyat d’equitat i d’igualtat d’oportunitats».

Abans de visitar l’Escola Soriano Montagut, el conseller va ser rebut per l’alcalde Adam Tomàs i el govern municipal a l’Ajuntament. Posteriorment, es va desplaçar al pavelló esportiu municipal, que acollia en aquells moments el IX Campus Femení Alt Rendiment Winners. El conseller va rebre una samarreta amb l’eslògan «Amposta, ciutat olímpica», el lema de la campanya que l’Ajuntament ha engegat per posar en valor el potencial esportiu que té la ciutat.

Comentarios
Multimedia Diari