Controlpack dona bobines de plàstic per fabricar fins 10.000 bates de protecció contra el Covid-19

També està fabricant caretes protectores en impressores 3D

02 abril 2020 10:40 | Actualizado a 03 abril 2020 09:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L'empresa Controlpack ha reparat una donació de plàstic protector amb el qual poder fabricar fins a 10.000 bates de plàstic, aïllar zones i/o cobrir superfícies. Ja s’han realitzat els primers lliuraments, concretament a l’Hospital de Donosti, a Saragossa, a l’Hospital JOAN XXIII de Tarragona, al de Sagunt, Terrassa, Hospital de Sòria, Vithas a Madrid i a l’Hospital de Vinaròs s’han lliurat bates que l’equip Controlpak ha confeccionat durant el passat cap de setmana. L'empresa continua enviant més material per a diversos hospitals que ho han sol·licitat.

La donació que Controlpack realitzarà a tots els hospitals o entitats sanitàries que la sol·licitin consisteix en làmina, film estirable i bosses de plàstic.

Amb aquests materials no sols es poden fabricar bates mèdiques, sinó que és vàlid per a qualsevol mena d’element protector esmentat anteriorment. També pot utilitzar-se per a aïllar zones amb alt risc d’infecció o cobrir eines d’ús comú propícies al contagi.

Nombroses empreses estan col·laborant fent ús de les màquines que disposen per a crear tot tipus de materials sanitaris. Així, a més de col·laborar amb la donació de plàstics, Controlpack està fabricant caretes protectores en impressores 3D per a fer front al coronavirus.

Tots aquells centres sanitaris que vulguin sol·licitar material podran fer-ho a través d’ayuda@controlpack.com.

Comentarios
Multimedia Diari