Controls el cap de setmana als accessos al Parc Natural dels Ports i el Coll de l'Alba

El passat diumenge es van denunciar 30 conductors per incomplir la restricció de mobilitat en accedir al massís

Diari de Tarragona

Whatsapp
Foto: Mossos d'Esquadra

Foto: Mossos d'Esquadra

Agents dels Mossos d'Esquadra, juntament amb el Cos d’Agents Rurals, Policia Local de Tortosa, Policia Local de Roquetes i Guàrdia Civil activaran aquest cap de setmana un dispositiu conjunt de seguretat a la zona del Port amb la finalitat de garantir el compliment del confinament municipal i alhora evitar situacions de risc per l’onada de fred.

Des de divendres i fins diumenge, arran la situació originada per l’episodi de neu i gelades que esdevenen un risc, es controlaran els vehicles que accedeixen al massís per la pista forestal que dona accés al cim de Caro i que transcorre pels termes municipals de Roquetes, Tortosa i Alfara de Carles, a més de l’accés per Paüls, els accessos de la Terra Alta i també a la zona del Coll de l’Alba (Tortosa).

El gruix de neu acumulada i el risc pel gel que hi ha als diferents accessos als Ports comporta establir la coordinació necessària entre els diferents cossos de seguretat per controlar i garantir el compliment de la restricció de mobilitat municipal.

El darrer cap de setmana, 9 i 10 de gener, en plena activació de Fase d’Alerta Neucat per la tempesta Filomena, es va detectar un gran nombre de vehicles que volien accedir als Ports, tot i les difícils condicions en què es trobaven les vies i la restricció de mobilitat municipal. Per aquest darrer motiu, es van denunciar el passat diumenge 10 de gener 30 conductors per incomplir aquesta restricció.

Aquests controls s’estendran arreu del territori en aquells espais naturals on hi hagi una gran acumulació de neu.

Temas

  • Alerta Neucat
  • Coll de l'Alba
  • Parc Natural dels Ports
  • Tortosa

Comentarios

Lea También