Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Corbera d'Ebre prepara la VI Biennal d'Art de Drets Humans

Tindrà lloc del 6 d’abril fins al 31 de juliol. Les inscripcions per als artistes ja estan obertes

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge de la darrera edició. Foto: Joan Revillas / DT

Imatge de la darrera edició. Foto: Joan Revillas / DT

La VI Biennal d’Art - Corbera d’Ebre Drets Humans ja té les inscripcions obertes per tal que els artistes es puguin apuntar. Aquesta biennal posarà el focus en els articles 9 i 10 de la Declaració Universal dels Drets Humans, que diuen el següent: «Ningú no pot ser arrestat, detingut ni exiliat arbitràriament» i «Tota persona té dret, en règim d’igualtat, que la seva causa sigui portada equitativament i imparcialment en un tribunal independent i imparcial; el qual decidirà tant sobre els seus drets i les seves obligacions com sobre el fonament de tota acusació adreçada contra ella en matèria penal». Una reivindicació clara a la situació que el poble català està vivint en aquest moment. 

La biennal està organitzada per l’Associació del Poble Vell de Corbera d’Ebre i se celebrarà del dia 6 d’abril al 31 de juliol de 2019, a l’església del mateix poble. 

La convocatòria està adreçada a tots els artistes d’arreu del món majors d’edat. Poden participar artistes dels diferents àmbits de la creació artística: pintura, obra gràfica, escultura, instal·lació, fotografia, videoart. La comissió elegida per la convocatòria farà la selecció de les propostes que serà comunicada als artistes a primers del mes de febrer.

Comentarios

Lea También