Costes repara els danys produïts pels temporals al penya-segat de la platja de Sòl-de-riu d'Alcanar

Les obres, amb un pressupost de 81.300 euros, preveuen la reforma de l'escullera a la base del penya-segat i la reposició de les baranes del passeig

ACN

Whatsapp
Una màquina treballant a la platja de Sòl-de-Riu. Foto: Aj. Alcanar

Una màquina treballant a la platja de Sòl-de-Riu. Foto: Aj. Alcanar

El Servei de Costes de Tarragona ha iniciat les obres de reparació del penya-segat de la platja de Sòl-de-Riu d'Alcanar després que els temporals del passat mes de març provoquessin el despreniment de part de les timbes i de baranes, així com deteriorant els accessos. Les obres, amb un pressupost total de 81.300 euros, consistiran a reformar l'escullera a la base del penya-segat, així com la reposició de les baranes del passeig. Segons Costes, es tracta d'una actuació d'emergència provisional pendent d'un projecte més important en el futur. L'alcalde d'Alcanar, Alfons Montserrat, ha manifestat la seva satisfacció per l'inici de les obres, després de trametre un informe al govern central.

"Era una qüestió que, de cara a l'estiu, ens preocupava, sobretot perquè el malestar d'algunes baranes era un perill important per a les persones", ha assegurat l'alcalde.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También