Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Costes retirarà la línia elèctrica de les Salines, al Delta de l'Ebre

Els treballs que ara s'anuncien han estat adjudicats a la UTE Servidel S.L.U i Elèctrica del Cadí, S.L. per 324.708 euros

EFE

Whatsapp

El Servei Provincial de Costes a Tarragona del Ministeri de Medi Ambient ha iniciat aquesta setmana els treballs de soterrament de la línia elèctrica i eliminació de les línies no utilitzades a les antigues salines de Sant Antoni, al Delta de l'Ebre, informa Costes.

Aquesta acció es porta a terme a l'entorn de les llacunes de l'Alfacada i la Tancada, al terme d'Amposta, i significa la continuació de les tasques per a la retirada de la línia elèctrica del Trabucador, que ja estan en execució.

Els treballs que ara s'anuncien han estat adjudicats a la UTE Servidel S.L.U i Elèctrica del Cadí, S.L. per 324.708 euros, i duraran nou mesos d'execució, que respectaran les èpoques de nidificació, de manera que s'aturaran al març i es reprendran a l'agost del 2017.

En aquests moments, s'està tramitant la sol·licitud d'una pròrroga a la Unió Europea.

Durant les obres, s'eliminaran dues línies elèctriques aèries que travessen les antigues salines de Sant Antoni, que s'enterraran paral·leles a la carretera de Baladres i després a la carretera de les Salines del Poblenou del Delta.

Els tècnics del ministeri han mantingut reunions amb el titular de la línia, Endesa, per definir correctament les obres.

En l'àmbit de les Salines de Sant Antoni, a l'extrem sud de la llacuna de la Tancada, es construirà un observatori paisatgístic i es configurarà una petita zona per a l'estacionament de vehicles.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También