Crema una nau de processament de tonyines del Grup Balfegó a l'Ametlla de Mar

En l'extinció treballen quinze dotacions de bombers. Part del sostre ha caigut

22 junio 2018 16:43 | Actualizado a 22 junio 2018 21:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Poc després de les sis de la tarda d'avui s'ha originat un incendi a la nau que el Grup Balfegó té a prop del punt quilomètric 1.113 de la carretera N-340, a l'Ametlla de Mar, segons han indicat fonts dels Bombers de la Generalitat.

El foc podria haver començat al laboratori i s'ha estès ràpidament per la nau, originant grans flamarades així com una gran columna de fum negre, visible des de quilòmetres de distància.

Fins al lloc s'han desplaçat quinze dotacions  dels Bombers de la Generalitat dels parcs de l'Ametlla de Mar, Tortosa, Amposta, Móra d'Ebre, l'Hospitalet de l'Infant, Tivissa, Cambrils i Tarragona. Dels efectius, set són camions d'aigua, sis vehicles lleugers de coorinació i comandament, l'autoescala i el punt de trànsit.

Al lloc t ambé hi ha tres grues municipals per retirar els vehicles que estan estacionats a la zona.

 

Segons informen els Mossos d’Esquadra, que han desplaçat quatre patrulles, cinc treballadors han estat desallotjats, com a mesura preventiva, d’una empresa nàutica propera a la nau afectada.

A lloc també efectius sanitaris del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques).

 

En declarar-se el foc els treballadors han pogut sortir de la nau, que es dedica al processament de les tonyines pescades. Cap persona ha resultat ferida.

El foc és tan virulent que ha caigut fins i tot una part del sostre de la nau. El afecta un 60 per cent de la mateixa, que té una superfície de 4.500 metres quadrats.

 

Comentarios
Multimedia Diari