Crema un camió que transportava vehicles a l'AP-7 a l'Ametlla de Mar

L'autopista ha estat tallada al trànsit en sentit València a l'alçada del quilòmetre 301. El conductor ha sortit il·lès. Després d'apagar el foc s'ha obert un carril. Hi ha cues de quasi nou quilòmetres.

01 marzo 2021 16:09 | Actualizado a 01 marzo 2021 18:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'autopista AP-7, en sentit València està parcialment tallada a l'alçada del quilòmetre 301 a conseqüència d'un incendi en un camió que transportava vehícles. El foc s'ha originat a la cabina i l'ha destruit tota. Després, les flames han seguit cap al remolc on hi hauria un mínim de quatre dels vuit cotxes afectats pel foc o les altes temperatures.

L'avís de l'accident s'ha rebut a les 15.38 hores quan alguns dels cotxes que circulaven han vist una gran fumera negre i el foc que cosumia la part davantera d'un tràiler. Al lloc dels fets s'hi han desplaçat fins a cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat dels parcs de l'Ametlla, Amposta, L'Hospitalet de l'Infant i Cambrils, que han considerat el foc extingit a les 17 hores.

Després d'apagar les flames i controlar possibles revifades, s'ha pogut reobrir un dels tres carrils de l'autopista. Fins llavors, però, el trànsit en sentit sud s'ha començat a desviar per la sortida 39 de l'AP-7.

El volum de cotxes ha motivat que tot i els desviaments i l'obertura d'un dels carriles hi hagi cues, que des de les 18 hores ja sumaven quasi 9 quilòmetres de longitud, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. A mesura que avançava la tarda, les cues s'han reduït considerablement.

 

Comentarios
Multimedia Diari