Crema un camp abandonat a Tortosa

En l'extinció han participat sis dotacions de bombers

01 agosto 2018 16:14 | Actualizado a 02 agosto 2018 11:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

A tres quarts de dues d'aquesta tarda s'ha declarat un incendi de vegetació en un camp abandonat situat a prop del camí de l'abocador, al terme municipal de Tortosa, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

Un total de sis dotacions dels parcs d'Amposta i de Tortosa, junt amb els de la Regió d'Emergències, s'han traslladat fins a l'indret, proper al canal Xerta-Sénia. El foc s'ha donat per sufocat a un quart de quatre de la tarda després d'afectat 1.723 metres quadrats, segons els agents rurals.

Al llarg de la nit d'ahir dimarts es van produir a les Terres de l'Ebre dos focs de vegetació més, tot i que d'unes dimensions reduïdes. A les 21.50 hores van cremat sis metres quadrats d'herbes al costat de la N-340, a Amposta. I a les onze de la nit deu mestres al costat de la platja d'Alcanar, al carrer Foradada.

Camp de Tarragona

Al Camp de Tarragona també hi ha hagut un incendi d'aquest tipus. Poc abans de les dues de la matinada d'avui han cremat 125 metres quadrats al carrer Barberà d ela Conca, a prop de la via del tren al seu pas per Montblanc. Una dotació de bombers hi ha estat treballant durant menys d'una hora.

Comentarios
Multimedia Diari