Crema un pis de l'avinguda Generalitat de Tortosa

Els veïns han quedat confinats a l'interior de les seves cases, mentre els bombers apagaven les flames

06 junio 2017 11:54 | Actualizado a 24 noviembre 2017 19:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un incendi ha cremat part d'un habitatge de l'avinguda Generalitat de Tortosa aquest dimarts al migdia. El foc s'ha originat, per causes que s'investiguen, cap a dos quarts de dues en una habitació d'un sisè pis de l'edifici situat a l'Avinguda Generalitat 110, que en aquell moment estava buit.L'avís l'hauria donat la mateixa propietària, que en obrir la porta hauria estat sorpresa pel fum que hi havia dins. Els veïns de l'edifici han estat confinats a l'interior de les seves cases, mentre els efectius dels bombers han treballat per apagar el foc, amb mangueres per l'interior i una escala mòbil des de l'exterior. Les flames han afectat part de l'habitatge, mentre que el fum s'ha propagat per tot l'immoble. 

Quatre dotacions dels Bombers han pres part en les tasques d'extinció, així com efectius de la Policia Local de Tortosa i els Mossos d'Esquadra. Durant més d'una hora s'ha tallat el trànsit per l'Avinguda Generalitat, de manera que els cotxes han hagut d'accedir o sortir de la ciutat per vies alternatives. 

El fum que sortia de la casa per una de les finestres i els treballs dels Bombers han creat molta expectació entre els veïns, que han seguit les tasques d'extinció del foc des del carrer i els edificis dels voltants. 

Comentarios
Multimedia Diari