Crema una casa deshabitada a Benissanet

Els Bombers han apagat les flames poc després de les dues de la matinada. No hi ha ferits ni desallotjats al carrer Artellets.

02 noviembre 2017 11:00 | Actualizado a 07 noviembre 2017 13:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Les flames que sortien d'una casa deshabitada a Benissanet han alertat als veïns del carrer dels Artellets. L'avís ha Bombers s'ha produït poc abans de dos quarts de dues d'aquesta matinada de dijous i s'han desplaçat fins a la localitat de la Ribera d'Ebre fins a quatre dotacions.

A l'arribada dels vehicles, el foc era ben visible i afectava a la casa de dos plantes. Les flames han provocat l'esfondrament del sostre i la caiguda de les bigues que l'aguantaven, provocant que la casa afectada tingui danyada l'estructura.

Juntament amb Bombers també hi han anat patrulles de Mossos d'Esquadra, que assumeixen la investigació de les causes de l'incendi. 

La vivenda del carrer dels Artellets estava buida en el moment de les flames i l'origen del foc es desconeix de moment. A dins no hi havia cap indici ni d'activitat il·legal (plantació de marihuana) ni de l'existència de què hi vivís ningú (okupa).

Abans de donar per acabades les feines d'extinció, s'ha balissat la casa abandonada perquè hi ha risc d'esfondrament total. De fet, algunes fonts parlen de què l'estructura s'hauria mogut durant l'incendi.

L'arquitecte municipal ha de fer informe al llarg d'aquest matí i no es descarta la demolició atès la fragilitat de l'estructura.

Comentarios
Multimedia Diari