Más de Ebre

Cremen 1,07 hectàrees de vegetació forestal al terme de Miravet, prop del cementiri

Whatsapp
Un agent dels Bombers treballant en les tasques d’extinció de l’incendi. FOTO: BOMBERS DE LA GENERALITAT

Un agent dels Bombers treballant en les tasques d’extinció de l’incendi. FOTO: BOMBERS DE LA GENERALITAT

Ahir al matí es va originar un incendi al terme de Miravet que va acabar cremant 1,07 hectàrees de vegetació forestal.

L’avís del foc es va rebre cap a les 11.20 hores del matí, en una zona propera al cementiri del municipi, a la part alta.

Segons informen els Bombers de la Generalitat de Catalunya, van acudir fins a vuit dotacions terrestres de bombers que van actuar en l’extinció de l’incendi, que va cremar matolls, pi i vegetació forestal.

Cap a les 12 hores els agents van considerar que el foc ja estava controlat, però tot i això van seguir durant hores remullant la superfície per tal de garantir la total seguretat de l’entorn i evitar les possibilitats que el foc pogués revifar.

Tot i que ahir feia molt de sol i molt poca humitat, no feia vent a la zona, de forma que això va facilitar als bombers les tasques d’extinció de l’incendi.

Tres hores més tard, cap a les 15 hores, l’incendi es va declarar completament extingit, segons detallen els Bombers de la Generalitat. Per una altra banda, més enllà de la crema de vegetació forestal, no va haver de lamentar-se cap altre dany humà i material tot i la proximitat al cementiri municipal. –

m. p.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También