Cremen 3,7 hectàrees en un incendi a Riumar, a Deltebre

Desenes de veïns van sortir de les seues cases per l'amenaça del foc

24 mayo 2017 09:55 | Actualizado a 24 mayo 2017 16:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest dimarts al vespre un incendi va cremar 3,7 hectàrees a Deltebre, a Riumar. L'avís es va rebre a les 19.59 hores i hi van acudir sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, Mossos d'Esquadra i Policia Local. En total es van cremar 3,7 hectàres de matolls i canyissar, ja que el foc es va originar prop d'un camí agrícola. Cap propietat va resultar afectada ni cap persona ferida.

"El cert és que ha sigut molt escandalós", ha explicat al Diari l'alcalde de Deltebre, Lluís Soler. L'incendi va produir un gran fumeral. Davant l'amenaça del foc, els veïns dels xalets més propers al foc van abandonar els seus domicilis i van concentrar-se al carrer

"És una zona amb molta malesa i està molt malalment, amb solars i finques, qualsevol cosa ha pogut engegar el foc", detalla Soler. "Sort que els cossos de seguretat van actuar deseguida".

Van acudir a efectuar tasques d'extinció dotacions de Bombers d'Ulldecona, Amposta, L'Ametlla de Mar i Tortosa. El foc va considerar-se extingit a quarts de tres de la matinada. 

Comentarios
Multimedia Diari