Dagoll Dagom, a l’escenari del Felip Pedrell de Tortosa

Grans noms omplen el programa de la nova temporada del teatre i auditori de la ciutat, que anirà des del gener fins al maig de 2019

13 diciembre 2018 11:49 | Actualizado a 13 diciembre 2018 11:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Grans noms com Dagoll Dagom,  Mercè Arànega, David Verdaguer i Miki Esparbé estan presents a la nova temporada del Teatre Auditori Felip Pedrell (TAFP), de Tortosa, que donarà el seu tret de sortida el proper 19 de gener. 

La programació d’aquesta primera part de l’any 2019 serà, com és habitual, molt diversificada, pensada per a tots els gustos  i franges d’edat, i molt eclèctica en les seves propostes, amb teatre, música, circ, dansa i formats dedicats als més petits de casa.

Aquesta temporada es clourà el divendres 31 de maig després d’haver acollit 21 espectacles, a banda de les projeccions del Documental del Mes (tercer diumenge de cada mes) i del Cicle Gaudí (quart dijous del mes).

La nova temporada del TAFP es va presentar ahir, dimecres, a Tortosa, amb la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Tortosa, Dolors Queralt, acompanyada per la cap tècnica de l’àrea, Maria Josep Bel. En la presentació destacaven el musical de renom Maremar, de la companyia Dagoll Dagom, que arribarà a la ciutat el proper 25 de gener. També es resaltava espectacles com Nacidos para bailar, espectacle de dansa de Los Vivancos (9 de febrer), La importància de ser Frank, versió lliure de l’obra d’Oscar Wilde amb els actors David Verdaguer i Miki Esparbé (22 de març), i el monòleg femení interpretat per Mercè Arànega Shirley Valentine, revisitació de la pel·lícula britànica d’igual nom que va representar un enorme èxit mundial amb Pauline Collins en el personatge principal.  

Dins la programació també es troben moltes propostes de proximitat territorial. Aquesta propera temporada el TAFP portarà al seu escenari al cantant camarlenc Joan Rovira, el qual presentarà el seu nou disc, que arribarà el dia 27 d’abril. Comptarà també amb Lo Tat, el grup teatral sorgit de la primera promoció de l’Escola Municipal de Teatre de Tortosa, que oferiran la seva particular versió del mític musical de Richard Hartley i Richard O’Brien The Rocky Horror Picture Show (29, 30 i 31 de març). Així mateix, les populars Superheroïnes tornen a l’atac amb La volta al món de les Superheroïnes (23 i 24 de febrer) i La Companyia de l’EMTT representarà Una funció de pel·lícula, tot revisant grans moments de la història del musical cinematogràfic. 

Entrades i abonaments
A banda de les entrades individuals per a cada espectacle, cal recordar que es poden adquirir abonaments per a la programació, que en aquesta ocasió inclouen quatre modalitats diferents (A7, 7 espectacles per 87 euros; A6, sis espectacles per 66 euros; A4, quatre espectacles per 52,5 euros, i A3, tres espectacles per 24 euros). A la pàgina web del Teatre Auditori Felip Pedrell es pot consultar la informació i accedir a la venda online de les entrades. 

El TAFP està portant a terme una remodelació per facilitar l’accessibilitat de les persones amb discapacitat, amb una rampa mòbil per accedir a la Sala Gran on s’ha habilitat la primera fila de la platea per encabir quatre persones en cadira de rodes.

Comentarios
Multimedia Diari