Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Declaren els 12 testimonis pel cas de l’Hospital de Jesús

S’investiga el conseller delegat, Pere Panisello, per presumptes delictes de falsedat documental, prevaricació i tràfic d’influències

Maribel Millan

Whatsapp
Exterior del complex hospitalari de Jesús.   FOTO: Joan Revillas

Exterior del complex hospitalari de Jesús. FOTO: Joan Revillas

La unitat anticorrupció dels Mossos d’Esquadra ja ha pres declaració a les 12 persones que havia citat com a testimonis en el cas de presumptes irregularitats en la gestió de l’Hospital de la Santa Creu de Jesús i la Clínica Terres de l’Ebre, en el que està investigat  Pere Panisello, conseller delegat de la societat municipal Gestió Sanitària i Assistencial de Tortosa (GESAT), pels presumptes delictes de falsedat documental, prevaricació i tràfic d’influències

Les declaracions a treballadors  i càrrecs dels centres hospitalaris municipals van tenir lloc entre finals de la setmana passada i fins ahir mateix, segons ha pogut confirmar el Diari. 

Els Mossos han requerit informació sobre diversos aspectes que s’estan investigant, al voltant de presumptes irregularitats en la contractació de personal sanitari, la compra de productes per als hospitals o l’emissió d’un certificat. 

La setmana passada la policia catalana va detenir Pere Panisello i es va endur informació del seu despatx a Jesús, tal li com ja va informar el Diari. El conseller delegat va ser posat en llibertat unes hores després, un cop va haver declarat en seu policial. A més de la declaració dels dotze testimonis, l’Ajuntament de Tortosa ha informat que els Mossos també els han requerit informació sobre l’hospital sociosanitari de Jesús i la Clínica Terres de l’Ebre. 

El govern municipal ha expressat el respecte a les diligències policials i judicials obertes, i ha mostrat el seu suport i «màxima confiança» cap al conseller delegat així com cap a tots els treballadors de les societats, alhora que desitja «que es puguin clarificar els fets al més aviat possible».

La investigació sobre les presumptes irregularitats a l’hospital de Jesús i la detenció de Pere Panisello van transcendir aquest dimarts, després d’un consell d’administració de la GESAT. 

Comentarios

Lea También