Deltebre Dansa estrenarà un circuit per espais naturals

La venda d’entrades i les inscripcions als tallers d’iniciació per a la 14a edició ja estan disponibles a la seva pàgina web

21 junio 2018 09:04 | Actualizado a 21 junio 2018 09:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Festival Deltebre Dansa, d’un gran reconeixement internacional, arriba a la seva 14a edició entre els dies 16 i 29 de juliol. Des d’ahir, dimarts, ja està disponible a la seva pàgina web la programació dels espectacles i la venda d’entrades, així com s’han obert les inscripcions als tallers d’iniciació.

El festival es renova any rere any, i per a aquesta edició ha preparat un espectacle que crea una fusió única entre paisatge i dansa, potenciant el patrimoni turístic de Deltebre i situant els espectacles en espais inèdits que enlairen l’art i l’apropen encara més a la gent. Es tracta del circuit ‘Deltebre, atracció natural’, un recorregut de vuit espectacles consecutius que tindrà lloc el dissabte 21 de juliol, iniciant-se a les cinc de la tarda. 

Cada espectacle s’ubicarà a un espai diferent del delta, racons únics com és el cas del Mas Tramuntano, finca privada amb un gran valor històric que obrirà les seves portes al públic i als artistes; o el Zigurat, punt on conflueixen el riu i el mar, un espai de gran valor natural. 
Vuit espectacles de disciplines variades i artistes internacionals que tindrà per colofó una festa DJ a Riumar.

El Deltebre Dansa s’ha convertit, amb el pas dels anys i el seu creixement, amb una data de les més destacades de l’any al municipi. El festival acull aquesta edició més de 40 espectacles de dansa i circ contemporanis, amb la presència de més de 80 artistes internacionals, provinents de més de 50 països diferents de tot el món.

Nou espectacle
Wim Vandekeybus torna al Deltebre Dansa, després d’haver estat al festival ja l’any 2016. En aquesta ocasió Deltebre Dansa acollirà l’estrena nacional del nou espectacle de Vandekeybus, Go Figure Out Yourself, una de les obres més esperades en el panorama internacional de les arts escèniques.

Les preinscripcions als cursos d’iniciació ja estan obertes, amb una oferta variada de gairebé 300 places per aprendre, sense necessitat de cap noció bàsica,  ritme urbà, dansa contemporània per a nens, dansa contemporània per a adults, Bollywood per a adults i circ contemporani. Una oferta gratuïta que permet iniciar-se en diverses disciplines contemporànies de la mà de reconeguts coreògrafs internacionals. 

Aquest any, per primer cop, arriben els food trucks al Festival Deltebre Dansa. Una experiència gastronòmica ‘informal i de qualitat’, disponible abans i després dels espectacles, al mateix recinte del festival.

Per tercer any consecutiu el festival acollirà la Nit Solidària i del Circ, una iniciativa amb molt d’èxit que aquest any estarà presentada per Pepa Plana. En el marc d’aquesta nit, un any més, es farà una recollida de productes de primera necessitat, que es repartiran entre les persones de la població que més ho necessitin.

«Estem molt contents de la varietat, de l’enfocament, d’obrir portes a noves propostes. S’obren projectes nous dins del propi projecte Deltebre Dansa», apunta Roberto Olivan, director del festival.

Comentarios
Multimedia Diari