Más de Ebre

Deltebre, Sant Jaume i Camarles s'uneixen per crear el DeltaMarket, la botiga online del Delta de l’Ebre

Incorpora compres online, lliurament de menjar a domicili i packs turístics

Diari de Tarragona

Whatsapp
Deltebre, Sant Jaume i Camarles s'uneixen per crear el DeltaMarket, la botiga online del Delta de l’Ebre

Deltebre, Sant Jaume i Camarles s'uneixen per crear el DeltaMarket, la botiga online del Delta de l’Ebre

Aquest dissabte 27 de febrer s’ha donat el tret de sortida a DeltaMarket, la botiga online del Delta de l’Ebre, mitjançant un acte que s’ha celebrat a l’auditori de Sant Jaume d’Enveja i que ha comptat amb la participació de les alcaldies i regidories de Comerç que conformen aquesta botiga online: Deltebre, Sant Jaume d’Enveja i Camarles.

Aquesta botiga està conformada per tres eixos diferents. El primer, la part de botiga online, DeltaShop, la qual s’ha posat en funcionament aquest mateix dissabte i que comença amb la incorporació de 12 botigues i més de 50 productes a la venda. El segon, una part de lliurament de menjar a domicili, DeltaDelicious, que estarà activa durant les properes setmanes i, la tercera, DeltaAtraction, una part de contractació de packs turístics en la qual també s’està treballant.

En aquest sentit, durant el transcurs de la presentació, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “aquest projecte neix de la voluntat de sumar esforços per generar un efecte multiplicador que permeti facilitar la reactivació econòmica dels nostres respectius municipis i el Delta de l’Ebre”. Soler ha remarcat que “estem davant d’un projecte que ha d’esdevenir un punt d’inflexió per a futures col·laboracions entre els ajuntaments del Delta, més enllà de la lluita contra la regressió que estem duent a terme, per impulsar el nostre territori i projectar la nostra marca Delta”.

En la mateixa línia, l’alcalde de Sant Jaume d’Enveja, Joan Castor Gonell, ha posat en valor “la col·laboració entre les tres administracions” i ha afegit que “el DeltaMarket ha de ser un exemple de com aquesta col·laboració ens ha de permetre anar més lluny i oferir, d’aquesta manera, un millor servei a la ciutadania i noves eines al teixit econòmic i comercial dels municipis que els ajudin a vendre el seu producte a un altre mercat”.

Finalment, l’alcalde de Camarles, Josep Navarro, ha detallat que “des de Camarles estem i estarem sempre al costat de qualsevol iniciativa que afavoreixi a la ciutadania i atorgui noves eines de difusió i de projecció al comerç local i de proximitat”. A la vegada, Navarro també ha emfatitzat amb el “valor afegit que suposa aquest projecte per a una marca Delta que hem de saber potenciar entre tots”.

La pàgina web www.deltamarket.cat estarà plenament operativa a partir d’aquest dilluns, una vegada efectuada la seva presentació. L’adhesió al DeltaMarket, per als establiments interessats en adherir-se en aquesta iniciativa, està bonificada fins al 30 de juny d’aquest any 2021.

Comentarios

Lea También