Deltebre adequa l’entorn de les instal·lacions esportives Josep Maria Torres

05 agosto 2021 09:10 | Actualizado a 05 agosto 2021 09:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

S’han iniciat a Deltebre les obres de reurbanització de l’entorn de les instal·lacions esportives Josep Maria Torres, amb l’objectiu de millorar els accessos a l’espai esmentat però també al Pavelló Josep Luque, al col·legi de l’Assumpció i a les instal·lacions esportives Claudio Flores. Una actuació que, tal com ha remarcat l’alcalde, Lluís Soler, ha de permetre «dotar d’essència i dignificar la zona central de Jesús i Maria, la qual ha estat abandonada durant molts d’anys». En aquest sentit, s’habilitarà un carril bici i una passarel·la per a vianants que unirà l’església amb les instal·lacions, i a la vegada també s’ordenaran les zones d’aparcament. També es contemplen altres accions per a la millora de l’entorn com l’ampliació i urbanització de les voreres inacabades, el soterrament de la línia elèctrica de l’avinguda La Pau corresponent a l’equipament, la instal·lació de mobiliari urbà i jardineria amb reg automàtic, la ubicació de barbacoes a l’exterior i la renovació de l’arbrat del carrer Recinte Festiu.

Més enllà de les actuacions previstes a l’entorn de les instal·lacions, el recinte també es millorarà amb la construcció d’una nova grada coberta per a l’exterior, com també la cobertura de la grada actual, la instal·lació de nous lavabos per donar servei al Pavelló Josep Luque i l’adequació de la cantina.

Aquesta actuació té un cost d’adjudicació de 314.029,61 euros i compta amb una subvenció de 119.000 per part de la Diputació de Tarragona. Les obres està previst que finalitzin durant el darrer trimestre d’aquest 2021.

Comentarios
Multimedia Diari