Deltebre arranja la seua xarxa de camins rurals

Es prioritzen aquells que donen servei a arrossaires i aqüicultors, a més dels que permeten accedir a nuclis habitats o allotjaments turístics

03 diciembre 2020 09:50 | Actualizado a 03 diciembre 2020 10:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Deltebre destinarà dos milions d’euros a la millora de camins rurals fins al 2024. Les obres s’executaran de manera progressiva i responen a la voluntat de recuperar «la complexa trama rural del municipi, de més de 178 quilòmetres, i de posar en valor sectors econòmics que de manera històrica sempre s’han vist desafavorits», afirma l’alcalde, Lluís Soler. Aquesta setmana s’han iniciat els treballs d’arranjament de cinc camins rurals, en diferents trams. «Una acció que se suma a les diferents tasques de manteniment que s’han anat efectuant al llarg de l’any, malgrat el context de la pandèmia, i que s’eleva als 238.000 euros», remarquen des del consistori.

Els projectes s’han prioritzat en funció del mal estat de les vies, però també tenint en compte aquells que afecten el sector primari, per ser considerats de primera necessitat per a pagesos o aqüicultors del Delta. És el cas de l’arranjament del camí d’Illa de Mar o els camins de Ballester i Pregó, que donen sortida a la zona del Port d’Illa de Mar i també connecten directament a les vies en direcció a les instal·lacions de la cooperativa Arrossaires del Delta de l’Ebre.

Paral·lelament, també s’actua en altres camins que són trams en nuclis de residència permanent, o bé d’allotjaments rurals i que es consideren també d’interès turístic, com són el camí del Toll o el camí de Cava-Toll, a la zona de la Tora de Mig.

Comentarios
Multimedia Diari