Deltebre consciencia els xiquets per a preservar el fons marí

El municipi del Delta és un dels molts de les Terres de l’Ebre que celebra aquests dies un parc de Nadal, junt amb Tortosa, Móra d‘Ebre,  la Ràpita o Ulldecona

27 diciembre 2019 17:20 | Actualizado a 27 diciembre 2019 17:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

A Deltebre les activitats per als més menuts es concentren en tres dies, des d’ahir i fins demà diumenge. Enguany, com a novetat, el parc nadalenc del Delta centrarà la seva temàtica en la preservació del fons marí i la cura del medi ambient, mitjançant  tallers que aborden aquesta problemàtica amb el títol ‘Els Secrets del Fons del Marí. 
Segons el regidor d’Atenció i Participació Ciutadana, Transparència i Joventut de l’Ajuntament de Deltebre, Andreu Curto, l’objectiu és que el Parc Nadalenc, «més enllà de ser un espai de trobada per als xiquets i xiquetes del municipi, també esdevingui una oportunitat més per conscienciar als més menuts sobre la necessitat de tenir cura del medi ambient i de l’entorn que ens envolta». 
Així, el Parc Infantil inclourà també l’espectacle teatral ‘Els secrets del fons del mar’, de la companyia Sensedrama Teatre. Aquesta obra, que es posarà en escena demà diumenge a les 17 hores, s’emmarca en la conscienciació ambiental i explicarà d’una manera divertida per als més menuts la necessitat de preservar el fons marí i les espècies que hi habiten.
 A banda dels deu tallers temàtics, el Parc Nadalenc de Deltebre també compta amb activitats esportives i inflables, entre d’altres propostes de caire lúdic. 


Col·laboració de les entitats
Curto ha volgut agrair «a totes les entitats i persones que ens ajuden i que fan possible que aquest esdeveniment es realitzi any rere any». Per aquesta edició, les entitats col·laboradores són Progat Deltebre, Grup Twirling La Cava, la Colla Sardanista i de Jotes de Deltebre, la Penya Barcelonista 20 de Maig, l’Associació de Dones Agents de Salut, l’Associació de Veïns del Barracot, la Creu Roja de Deltebre, el Parc Natural del delta de l’Ebre i la Confraria de Pescadors de Sant Joan, segons detalla el Consistori. 
L’abonament al Parc Infantil té un preu de 5 euros, mentre que l’entrada diària val 2 euros. Les entrades es poden adquirir al mateix recinte on es realitza l’esdeveniment: el Casal de l’Esport Lo Salat.

Comentarios
Multimedia Diari