Deltebre crea un banc d’equipaments informàtics per destinar-los a famílies amb pocs recursos

Es vol reduir l’escletxa digital facilitant la reutilització de mòbils, ordinadors i tauletes

22 enero 2021 12:00 | Actualizado a 22 enero 2021 12:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Ple de l’Ajuntament de Deltebre ha aprovat la creació del banc d’equipaments informàtics reutilitzables per tal que les famílies amb pocs recursos i la gent gran pugui accedir als telèfons mòbils, ordinadors i tauletes.

Com ha remarcat l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, aquest banc «neix amb l’objectiu de donar una segona vida a tots aquells aparells que es renoven, o que a hores d’ara estan en desús, per així cedir-los a les famílies de Deltebre per reduir l’escletxa digital i facilitar que la ciutadania del municipi tingui accés a les noves tecnologies i a la xarxa». D’aquesta manera, la ciutadania i empreses podran cedir ordinadors, telèfons mòbils i tauletes en bon estat que l’Ajuntament de Deltebre revisarà, adequarà i facilitarà als sol·licitants tot seguint criteris socials. Cal recordar, que a més, l’Ajuntament de Deltebre també disposa d’ajuts a la connectivitat a la xarxa per a les famílies amb menys recursos.

Entre els altres punts destacats, el Ple també ha aprovat la proposta de reglament del Consell Municipal de la Salut, un òrgan sectorial de participació per a l’assessorament i la consulta en l’àmbit de la salut entre les entitats, les associacions, la ciutadania i l’Ajuntament de Deltebre. Entre d’altres, en formaran part els representants de les entitats, associacions i col·lectius amb seu i àmbit d’actuació a Deltebre i que tinguin per objecte la promoció de la salut, representants del CAP de Deltebre i també fins a sis professionals de la Salut amb acreditada experiència i valor en el sector.

Finalment, el Ple de l’Ajuntament de Deltebre també ha aprovat el cens de locals buits que es crearà amb la finalitat de facilitar l’impuls d’iniciatives emprenedores.

Comentarios
Multimedia Diari