Deltebre dóna la benvinguda al Nadal

L’encesa de llums del municipi i l’actuació dels elfs del Pare Noel 
han marcat el tret de sortida de les festes nadalenques

03 diciembre 2019 11:20 | Actualizado a 03 diciembre 2019 12:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ja ha arribat el Nadal al cor del Delta, on Deltebre ja està il·luminat per les llums de colors i de motius nadalencs.

Arriba el desembre i, amb ell, el els preparatius i la il·lusió del Nadal. Deltebre va celebrar diumenge la tradicional encesa de llums coincidint amb el primer diumenge de desembre. L‘acte va tenir lloc a la plaça 20 de maig, on moltes famílies del municipi es van reunir per donar la benvinguda a la màgia d’aquestes festes. Els més petits de casa van poder gaudir de l’espectacle musical dels elfs del Pare Noel, que van animar la tarda amb Disco Baralluga.

A més a més, com ja porten anys fent, l’Associació Dones Deltebre i l’Associació Local de la Dona de la Cava van estar venent xocolata i borraines solidàries per recaptar fons per a la Marató de TV3.

«Tenim un poble molt extens però sempre intentem que tothom pugui gaudir de l’esperit nadalenc repartint pels carrers la il·luminació i decoració de la festivitat» ha afirmat el regidor d’Imatge de Poble i Polítiques Ambientals i Platges, Joan Lucas. Des de la regidoria s’ha afirmat que aquest any hi ha 330 punts de llum per tot el municipi i que uns dels punts que més s’han reforçat són els centres comercials «per potenciar el comerç local amb l’ambient nadalenc».

Tal com ha explicat el regidor gairebé tot l’il·luminat de Deltebre és de tecnologia LED per tal de ser un municipi eficient i respectuós amb el medi ambient.

Comentarios
Multimedia Diari