Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Deltebre es prepara per al Festival de Dansa

Les entrades tindran un cost de 5 euros per persona i nit per tal d’aconseguir una millor organització

Maria Noche

Whatsapp
Muntatge de la vela que acollirà el Deltebre Dansa. Foto: Joan Revillas

Muntatge de la vela que acollirà el Deltebre Dansa. Foto: Joan Revillas

El 10 de juliol arrenca la 13a edició del Festival Deltebre Dansa, amb 13 nits d’espectacles artístics, a més a més d’una gran varietat de tallers per als participants. Una de les grans novetats d’aquesta pròxima edició és que les entrades tindran un cost de 5 euros per persona i nit.

Després que en l’edició anterior molts espectadors es quedessin a les portes de poder gaudir de les actuacions, des del festival han decidit implementar alguns canvis. El director del festival, Roberto Olivan, assegura que aplicar aquest cost econòmic simbòlic persegueix l’objectiu que els espectadors valorin la qualitat de les actuacions i, en especial, que tinguin l’oportunitat d’assegurar-se el seu lloc a la vela amb anterioritat.

En aquesta 13a edició es repeteixen les ubicacions emprades en l’any anterior gràcies a la resposta favorable tant per part dels participants com dels espectadors. Els espais d’espectacles i oci estaran ubicats, per tant, al costat del riu. Olivan apunta que el fet d’apropar-se al riu, a la natura, els distingeix d’altres festivals i els dota d’una característica singular i única.

Una altra de les novetats importants d’aquesta pròxima edició és el Big Dance Deltebre Dansa 2017, un esdeveniment col·lectiu que mostra l’interès de la població en el festival. L’actuació consistirà a dur a terme una coreografia senzilla de 3 minuts de manera simultània, en la que tothom hi podrà participar. Al llarg dels últims mesos, diferents professionals del sector han anat difonent la coreografia entre la població. El 16 de juliol, a les 19 h, tindrà lloc la representació a l’encreuament entre l’avinguda Germans Carsí i el carrer Príncep de Deltebre. 

El Festival Deltebre Dansa acull ballarins de més de 50 països de tot el món. Olivan afegeix que es tracta d’una gran oportunitat per a que artistes internacionals s’apropin a les nostres terres, cap girant la situació habitual, en la que són els artistes locals els que han de sortir fora d’aquí a mostrar el seu talent. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, apunta que el festival és una projecció molt important del municipi de Deltebre, situant-lo en el calendari cultural internacional.

Al portal web www.deltebredansa.cat s’hi pot trobar tota la informació sobre el festival, els tallers i els espectacles. En ella també es pot realitzar la compra d’entrades, de la mateixa manera que es pot fer a través del portal www.ticketea.com. Olivan convida tothom a entrar-hi i comprar les últimes entrades disponibles per a les actuacions que tindran lloc els pròxims dies des del 10 fins al 23 de juliol.

Temas

Comentarios

Lea También