Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Deltebre i el Govern treballaran per ampliar el Port i donar un impuls turístic al municipi

Ajuntament i Territori signen un conveni per treballar en un pla especial que permeti donar resposta a la demanda de nous punts d'amarratge

ACN

Whatsapp
Pla obert del Port de Deltebre. Foto: ACN

Pla obert del Port de Deltebre. Foto: ACN

L'Ajuntament de Deltebre i el Govern han signat aquest dissabte un conveni de col·laboració per tirar endavant un pla especial que permeti l'ampliació del Port de Deltebre, que el municipi considera que ha quedat petit, amb uns 120 amarratges. El pla, que podria estar llest en un any, tindrà en compte la demanda per fixar el nombre d'amarratges. Segons l'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, podria quantificar-se en 350 amarratges nous, encara que tot dependrà també de l'adequació dels terrenys, que exigeixen una preservació des del punt de vista ambiental. Amb l'ampliació, Deltebre considera que podria donar l'impuls turístic definitiu. "Deltebre vol enfocar-se al turisme i l'ampliació del port és imprescindible", ha afirmat Soler, que ha signat el conveni amb el secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, al mateix port del municipi.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También