Deltebre inverteix vora 200.000 euros en la millora dels parcs infantils

08 junio 2021 09:30 | Actualizado a 08 junio 2021 09:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Deltebre durà a terme aquest mes de juny actuacions de millora dels parcs infantils del municipi; uns treballs que han de complementar els executats l’any 2019. Enguany es realitzarà una inversió del voltant de 200.000 euros, que contempla la instal·lació i renovació de més d’una trentena de jocs infantils, el tancament perimetral dels parcs que a hores d’ara no disposen de tanca protectora, i també altres accions d’adequació com treballs de pintura, la instal·lació de papereres i bancs, i trams amb paviment de cautxú. 
«Volem que els xiquets i xiquetes de Deltebre, com també el seus familiars, puguin gaudir d’espais de lleure amb noves atraccions i enfortint la seva seguretat, seguint amb la inversió que ja vam iniciar fa dos anys i que al 2020 vam haver d’aturar a causa de la Covid-19, afirma l’alcalde, Lluís soler. 
En aquesta mateixa línia de treball, en la darrera Junta de Govern Local celebrada el passat dimecres 2 de juny, l’Ajuntament de Deltebre es va adherir a l’acord marc de l’Associació Catalana de Municipis en relació al subministrament de parcs infantils i mobiliari urbà, segons ha informat el Consistori del Delta en un comunicat. 

Comentarios
Multimedia Diari