Deltebre millora les voreres de trenta carrers i avingudes

Estan en marxa les obres de la segona fase d’actuació, que inclouen 10 vies on s’eliminaran barreres i habilitaran 96 passos de vianants

26 noviembre 2020 10:20 | Actualizado a 27 noviembre 2020 10:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Deltebre ha iniciat aquesta setmana la segona fase del pla d’arranjament de voreres. Es preveu renovar l’accessibilitat i eliminar barreres arquitectòniques, a més d’habilitar fins a 96 nous passos de vianants i crear noves voreres en aquells trams inexistents. L’obra abasta deu carrers del municipi del Delta: Mestre Fèlix Gràcia (primera fase entre l’avinguda La Pau i carrer Germans Carsi), carrer Mossèn Domènech, Germans Carsi (entre l’Església de l’Assumpció i el carrer Vicente Blasco Ibáñez), Bruc, carrer Pintor Sorolla, Vicente Blasco Ibáñez, carrer Estació, carrer Major, Ramón y Cajal, i l’avinguda Goles de l’Ebre.

L’alcalde, Luís Soler, detalla que el context actual per la pandèmia del coronavirus ha retardat aquesta segona fase d’adequació de les voreres, que és només una de les vessants del projecte integral de millora de la imatge de poble que està duent a terme el Consistori i que compta amb una dotació de 6 milions d’euros en el pressupost municipal de l’any que ve, entre tasques de manteniment i noves inversions.

Segons explica el regidor d’Imatge de Poble, Polítiques Ambientals i Platges, Joan Lucas, obres que ara s’han iniciat «permetran donar solució a diferents punts conflictius de la població» i se sumen a la primera fase ja executada al 2019 en 8 carrers. Entre totes dues, la inversió suma 398.000 euros.

El projecte d’arranjament de voreres es durà a terme al llarg d’aquest mandat, amb una inversió global d’1,5 milions. En properes fases es preveu l’arranjament dels carrers 1 d’octubre, Amposta, Reis Catòlics, l’avinguda Colón, el carrer Mestre Fèlix Gràcia (la segona fase entre Germans Carsi fins al Parc del Riu), Segre (des del carrer Mestre Fèlix Gràcia fins a Germans Carsi), el carrer Recinte Festiu, la Plaça Vint de Maig, el carrer Generalitat (des de Goles de l’Ebre fins al carrer Robert Graupera), Unió i Havana (des de Balmes fins a Unió).

Comentarios
Multimedia Diari