Deltebre posa en marxa les obres a l’avinguda 1 d’Octubre

Es plantaran fins a 220 arbres, s’instal·laran nous bancs i paperes i es crearà un nou carril bici que l’unirà amb el Parc Fluvial del Delta

17 enero 2022 19:40 | Actualizado a 18 enero 2022 14:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

En el marc de les diferents actuacions que s’estan desenvolupant per a millorar l’accessibilitat i suprimir les barreres arquitectòniques, així com per arranjar els danys generats pels temporals d’aquests últims temps, l’Ajuntament de Deltebre ha engegat les obres d’adequació de les voreres de l’1 d’octubre.

En total, s’arranjaran fins al voltant de 1.000 metres de vorera amb uns treballs que permetran plantar fins a 220 arbres que no malmetin la pavimentació, instal·lar nous bancs i papereres, i crear un nou carril bici que unirà l’avinguda 1 d’octubre amb el Parc Fluvial del Delta, el Passeig del Riu i el pont Lo Passador. Amb la voluntat de connectar, d’aquesta manera, el municipi de Sant Jaume d’Enveja amb el futur Passeig el Carrilet que s’està projectant a la façana nord de Deltebre i que també inclou la canalització i bombament del Préstamo, segons ha informat l’Ajuntament de Deltebre.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que «aquesta inversió se suma a la resta d’actuacions que durant tots aquests anys hem anat realitzant i seguirem realitzant als carrers de Deltebre per a la millora de l’accessibilitat».

En aquest cas, Soler ha volgut posar en valor «tota la feina que estem duent a terme per a dignificar l’eix viari del Delta de l’Ebre amb el Centre Fluvial del Delta, el Parc Fluvial del Delta i el Centre Cultural del Delta com a exemples d’equipaments i espais que estan ubicats de manera estratègica per a potenciar una zona que ha estat oblidada massa temps i que des del Govern municipal volem impulsar».

Aquesta actuació, que té un cost del voltant dels 285.560 euros, està previst que es finalitzi durant el proper mes de març i compta amb 123.000 euros de subvenció, provinents de l’Estat espanyol i de la Generalitat de Catalunya.

Comentarios
Multimedia Diari