Deltebre prepara la Rua del Carnaval, on participaran més de 1.000 persones

Serà el dia 18 de febrer per la tarda

19 mayo 2017 16:25 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Deltebre es troba preparant el seu Carnaval, que tindrà lloc el 18 i 19 de febrer sota el lema "¡Viva la Pepa!". L’any passat la celebració va tenir mol d’èxit i enguany es tornarà a posar especial èmfasi en la gran rua que es realitzarà pels carrers del municipi.

Per ara, ja hi ha 27 comparses inscrites a la gran rua, i en total, es calcula que participaran més de 1.000 persones.

Està previst que la rua comence a les 17 hores a la cruïlla entre l’avinguda Assumpció i el carrer Robert Graupera, i finalitze el seu recorregut, a partir de les 18.15 hores, a la plaça Vint de Maig on es continuarà la festa amb el lliurament de premis i música.

La programació també compta amb altres activitats. El carnaval començarà el 18 de febrer pel matí, al Recinte Firal, amb la segona edició del Carnaval Caní amb la col·laboració de l’associació DeltaRescat.

A la tarda, se celebrarà la Rua i, ja per la nit, la festa jove que enguany s’ha traslladat a la discoteca Muum i que tindrà com a temàtica principal "El Bosc Encantat". Aquesta temàtica ha estat escollida per la ciutadania a través de la plana web de l’Ajuntament, tal com es va fer l’any passat.

A l dia següent, els més petits també tindran una cita al Carnaval amb la Festa Infantil. Un acte que es realitzarà al Casal de l’Esport Lo Salat i que comptarà amb animació, concurs de disfresses i xocolatada.

Per a l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, el fet que ja hi haja tantes comparses insrites a la rua mostra que "estem davant d’una celebració que no només es consolida, sinó que agafa força i pren rellevància de manera que volem que esdevinge un referent a tot el territori".

Així matei, el tinent d’alcalde de Dinamització Social i Participació Ciutadana de l’Ajuntament, Carlos Serra, s’ha mostrat "agraït per l’acollida que torna a tenir aquesta edició del carnaval" i ha donat les gràcies "a la implicació de les entitats i associacions, així com també de la Comissió de Festes de l’Ajuntament de Deltebre"

Comentarios
Multimedia Diari