Deltebre reclama a Endesa pels talls de subministrament elèctric

23 septiembre 2021 08:30 | Actualizado a 23 septiembre 2021 08:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Ajuntament de Deltebre ha denunciat un nou tall de llum patit al municipi del Delta el passat dilluns i ha presentat una reclamació a la companyia Endesa. El passat 20 de setembre el municipi i altres zones del Delta van patir un nou tall en el subministrament elèctric. En el cas de Deltebre va afectar a més de 1.800 veïns, comerços, restaurants i també equipaments municipals com el cas del Centre Esportiu del Delta.

Actualment s’estan executant i hi ha previstes inversions per a la millora i l’adequació de la xarxa a la zona. Des de l’Ajuntament se sol·licita que s’accelerin aquestes actuacions i es finalitzin el més aviat possible, per així prestar un millor servei a la ciutadania.

En relació amb l’aturada de dilluns, l’Ajuntament habilitarà un formulari per tal que les persones afectades puguin enviar la seva queixa a la companyia elèctrica. A la vegada, el propi Consistori també presentarà una reclamació oficial i instarà a la Generalitat a què que actuï per les deficiències en la prestació del servei.

Cal recordar que, al mes de maig, els ajuntaments de Deltebre, Camarles, l’Aldea, l’Ampolla, Sant Jaume i l’EMD dels Muntells ja van trametre una carta a Endesa reclamant millores a la xarxa elèctrica al delta de l’Ebre.

Comentarios
Multimedia Diari