Deltebre viurà un intens cap de setmana de Carnaval

La tradicional rua comptarà aquesta edició amb prop 
de 1.000 participants i 25 comparses, aquest dissabte 15 de febrer

13 febrero 2020 11:40 | Actualizado a 13 febrero 2020 11:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

A Deltebre ja ho tenen tot preparat per vestir-se de Carnaval, una festa que es viu de forma molt participativa al municipi i que se celebrarà del 14 al 16 de febrer.

A les portes del cap de setmana, divendres començarà la gresca amb un taller de Carnaval per als més menuts. El plat fort però serà a la nit, quan tindrà lloc la Pijamada Party, una de les novetats d’aquest any que han organitzat els quintos i quintes del 2000. La festa del pijama es celebrarà al pavelló Josep Luque amb un donatiu de 4 euros com a entrada.

D’altra banda, dissabte a la tarda els carrers s’ompliran amb la tradicional rua del Carnaval. La cita, que ha esdevingut l’estrella del programa d’actes, aquest any aplegarà més de 1.000 participants i 25 comparses que treballen des de fa mesos per elaborar les millors disfresses. Igual com en l’any anterior, els premis de la rua estan distribuïts en 6 categories: el 1r premi, la millor carrossa, la millor disfressa, la més «xaladora», la millor coreografia i la més original. A la nit, la festa seguirà amb el Carnaval Jove «Gotham» a la discoteca MUUM.

Any rere any, el Carnaval de Deltebre posar en relleu la implicació del teixit associatiu de la ciutat. La regidora de Festes, Equipaments i Actes, Carme Franch, afirmava que «estem treballant intensament per tal que el Carnaval esdevingui un nou èxit de participació i d’assistència com els anys anteriors».

Activitats per a tots els públics

La programació es complementarà diumenge amb el concurs de disfresses canines, que arriba a la 5a edició de la mà de l’associació DeltaRescat, mentre que a la tarda serà el torn dels xiquets i xiquetes amb el Carnaval Infantil.

A més, per omplir la panxa abans o després de la festa, un total de 15 restaurants del municipi oferiran diferents menús gastronòmics que oscil·len entre els 15 i els 40 euros i que es podran degustar durant tot el cap de setmana de Carnaval.

Comentarios
Multimedia Diari