Demanen 14 anys de presó per abusar d’una nena de 13 anys a Amposta

L’acusat va convidar la menor a anar a prendre alguna cosa i la va violar a l’interior del cotxe

22 marzo 2018 10:45 | Actualizado a 23 marzo 2018 13:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Catorze anys de presó i sis més de llibertat vigilada, a més a més d’una ordre d’allunyament –durant vint anys no es pot comunicar ni apropar-se a menys d’un quilòmetre de la víctima–. És la pena que demana la Fiscalia de Tarragona per a un home acusat d’un delicte d’agressió sexual a una adolescent de 16 anys a Amposta.

Tanmateix, el Ministeri Públic sol·licita el pagament d’una indemnització a la víctima de 12.000 euros en concepte de danys morals. El cas arribarà a judici el proper dia 16 d’abril a la Secció Quarta de l’Audiència Provincial de Tarragona, tot i que inicialment estava previst per al passat 13 de març.

L’acusat és un ciutadà de l’Equador amb antecedents penals però no per delictes sexuals. Segons apunta el fiscal en el seu escrit, a les 7.50 hores del 16 de setembre de l’any 2016, l’home va anar a un col·legi d’Amposta, on havia quedat amb la menor –a qui coneixia per acudir a la mateixa església–, que llavors tenia tretze anys. Havien quedat per anar a prendre alguna cosa.

Ambdós van pujar al vehicle d’ell i es van dirigir a Sant Carles de la Ràpita. Després d’entrar en un supermercat a realitzar unes compres i després anar a prendre alguna cosa en un bar, van tornar a pujar al cotxe.

Tocaments
L’acusat va començar a realitzar tocaments de les parts íntimes de la menor, en contra de la voluntat d’aquesta. Tot i l’oposició de la noia, l’acusat la va violar. L’home fou detingut dies després pels Mossos d’Esquadra. L’acusat va romandre en presó preventiva un mes: del 27 de setembre al 28 d’octubre. L’acusat va negar la violació davant el jutge instructor i va afegir que era la menor la que el buscava i el trucava per quedar.

Comentarios
Multimedia Diari