Demanen 14 anys per violar una nena a Amposta

L’acusat havia quedat amb l’adolescent per anar a prendre alguna cosa

20 febrero 2018 19:58 | Actualizado a 21 febrero 2018 18:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Catorze anys de presó i sis més de llibertat vigilada, a més a més d’una ordre d’allunyament –durant vint anys no es pot comunicar ni apropar-se a menys d’un quilòmetre de la víctima–.

És la pena que demana la Fiscalia de Tarragona per a un home acusat d’un delicte d’agressió sexual a una adolescent de tretze anys a Amposta.

Tanmateix, el Ministeri Públic sol·licita el pagament d’una indemnització a la víctima de 12.000 euros en concepte de danys morals. El cas arribarà a judici el proper dia 13 de març a la Secció Quarta de l’Audiència Provincial de Tarragona.

El processat va ser detingut dies després i va romandre un mes en presó preventiva

L’acusat és un ciutadà d’Equador amb antecedents penals però no per delictes sexuals. Segons apunta el fiscal en el seu escrit, a les 7.50 hores del 16 de setembre de 2016 l’home va anar a un col·legi d’Amposta, on havia quedat amb la menor –a qui coneixia per acudir a la mateixa església–, que llavors tenia tretze anys. Havien quedat per anar a prendre alguna cosa.

Ambdós van pujar al vehicle d‘ell i es van dirigir a Sant Carles de la Ràpita. Després d’entrar en un supermercat a realitzar unes compres i després anar a prendre alguna cosa en un bar, van tornar a pujar al cotxe.

L’acusat va començar a realitzar tocaments de les parts íntimes de la menor, en contra de la voluntat d’aquesta. Tot i l’oposició de la noia, l’acusat la va violar. L’home fou detingut dies després pels Mossos d’Esquadra. L’acusat va romandre en presó preventiva un mes: del 27 de setembre al 28 d’octubre.

Comentarios
Multimedia Diari