Demanen l'absolució dels membres de la PAH que van ocupar l'oficina de Catalunya Caixa a Amposta

Una trentena de persones es concentren per donar suport a dos nous activistes cridats davant del jutge

19 mayo 2017 16:23 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Aquest dimarts una trentena de persones s'han concentrat davant dels jutjats d'Amposta per donar suport a dos activistes de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca que han sigut citats com investigats per l'ocupació d'una sucursal de Catalunya Caixa, ara BBVA, el novembre del 2014. Amb aquestes dues persones ja són 19 les investigades en un procés que ara es troba en fase d'instrucció.

"Demanem que s'arxivi la causa. Amb les lluites socials no es juga. Fa dos anys ja: que s'arxive", declara al Diari la portaveu de la PAH Ebre, Claudia Cervezato.

Al novembre del 2014, membres de la plataforma ebrenca es van tancar durant dos dies a la sucursal de Catalunya Caixa de l'Avinguda Palau d'Amposta per exigir una solució davant d'un cas de desnonament d'un veí, "que es va quedar sense feina i no podia pagar la hipoteca ", en paraules de Cervezato. "No demanàvem un habitatge gratis per a ell. Demanàvem un lloguer social d'acord amb els seus ingressos perquè no es quedés al carrer ".

En total són 19 les persones cridades a declarar davant del jutge. L'oficina ara es troba en mans del BBVA, que continua pressionant per tirar endavant el cas.

Comentarios
Multimedia Diari