Denunciada una explotació ramadera de Xerta per les males condicions dels corders i les instal·lacions

Els Mossos d'Esquadra van comptabilitzar 50 animals en molt mal estat

15 octubre 2020 16:02 | Actualizado a 15 octubre 2020 16:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra pertanyents a la Unitat Regional de Medi Ambient de Terres de l’Ebre van denunciar el passat dia 11 d’octubre una explotació ramadera del Baix Ebre per les males condicions higienicosanitàries en les que es trobaven les instal·lacions i els animals, tractant-se aquests de corders .

Els fets van ocórrer quan patrulles dels Mossos d’Esquadra van aturar dos vehicles cadascun dels quals transportava un corder viu i lligat en el maleter. Davant aquests fets, poc habituals, els agents van iniciar indagacions per saber la procedència dels animals i aquestes els van portar fins una explotació ramadera on van localitzar altres corders que en una primera observació presentaven unes males condicions sanitàries.

Aquests fets van comportar que els policies realitzessin una inspecció de les instal·lacions on es van comptabilitzar 50 corders, alguns dels quals en un estat físic molt deteriorat i amb malformacions. Respecte a les instal·lacions, aquestes presentaven unes condicions higièniques i de salubritat molt deficients.

Cal destacar que aquesta explotació ubicada a la localitat de Xerta constava com a donada de baixa pel seu titular per la qual cosa no podia realitzar-s’hi cap activitat ramadera.

El policies van denunciar al titular de l’explotació ramadera i han remés les denuncies al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, organisme competent aquest àmbit que serà qui també determinarà el destí final dels animals.

Comentarios
Multimedia Diari