Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Denunciat per la caça furtiva de conills amb l'ús de fures

El caçador va fugir i els Mossos el van poder enxampar a Godall, després d'una persecució

Diari de Tarragona

Whatsapp
Les fures comissades pels agents.

Les fures comissades pels agents.

Els Mossos d’Esquadra han denunciat un caçador per capturar conills furtivament amb l’ús de fures  al Montsià.  El passat dia 18/05/2017 els agents de la Unitat Regional de Medi Ambient de Terres de l’Ebre, van tenir coneixement que un home de 47 anys i veí de Godall  podria estar efectuant caça furtiva de conills mitjançant la utilització de fures en una finca disseminada del terme municipal de la Galera.

Les fures comissades pels agents.

Els agents es van personar a la finca indicada a efectes de poder comprovar aquesta activitat il·lícita. A causa de les diverses mesures d’autoprotecció que aquesta persona prenia, va detectar la presència dels agents mentre aquests s’apropaven a la seva posició . Per aquest motiu, va soltar tots els conills que havia capturat, va recollir les fures i va abandonar el lloc ràpidament amb el seu vehicle.

Els agents no van poder impedir la fugida d’aquesta persona però si que el van poder seguir, per vies secundàries, fins que el van interceptar a la localitat de Godall, prop del seu domicili. Allí els agents el van identificar i denunciar per caçar amb fures sense llicència, i manca d’autorització excepcional per caçar o capturar conills per al control poblacional. Per aquests motius també es van intervenir temporalment els animals, segons han informat els Mossos d’Esquadra.

Temas

Comentarios

Lea También