Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Denunciat un ebrenc per caça furtiva en un Parc Natural de Palència

L'home té 37 anys i és veí de Sant Carles de la Ràpita

EFE

Whatsapp

La Guàrdia Civil ha denunciat dos caçadors, un de Múrcia i un altre de Tarragona, per caçar de manera furtiva al Parc Natural de la Montaña Palentina durant l'època del bram del cérvol.

Les denúncies han estat resultat dels serveis de vigilància i prevenció de la caça furtiva del cérvol, que aquests dies ha establert la Guàrdia Civil amb motiu del bram, el cicle de zel d'aquests cèrvids, a zones limítrofs del Parc Natural de Fuentes Carrionas - Fuente Cobre - Montaña Palentina. D'una banda, els agents han denunciat un home de 35 anys, veí d'Águilas (Múrcia), que va ser sorprès caçant de nit en un terreny cinegètic amb una arma de mira telescòpica amb silenciador i diferents útils de caça, i sense portar l'autorització del titular del delimitat.

I per un altre, s'ha denunciat un altre home, de 37 anys i veí de Sant Carles de la Ràpita, que tenia en una cotxera de la localitat de Villafría (Palència), un cap de cérvol mascle, trofeu de 14 puntes, de bona simetria i envergadura, sense precinte, ressenya o documentació que acredités el seu lícit abatiment, caça i transport. El trofeu de caça hauria pogut arribar a tenir un valor al mercat cinegètic d'uns 1.500 euros.

La Guàrdia Civil ha posat en coneixement de la delegació territorial de la Junta de Castella i Lleó aquests fets, considerats com infraccions greus a la Llei de Caça de Castella i Lleó, Reglament d'Armes i Llei de Seguretat Ciutadana.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También